image
arrow arrow
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Новитети

 • Изведба на кровни тераси и градини, подруми со antiroot материјали – отпорни на корења и жили
 • Изведба на базенти
 • Хидроизолација на бањи
 • Самолеплива хидроизолациона битуменска трака

Лиценци, сертификати и овластувања

 • Лиценца Ц за изведовач на градби од трета категорија
 • Лиценца Б за проектирање градби од трета, четврта и петта категорија
 • Лиценца Б за ревизија на проектна документација
повеќе
image